Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

19:45
Бережи воду – збережи життя


Вода - життя. Без неї неможливе існування рослин, тварин, бактерій та інших відомих форм живих істот. Не може прожити без води і людина. Це найважливіша рідина нашій планеті Вам неободимо хорошая полимерная арматура для технических бетонных работ? Тогда мы хотим предложить для вас самую лучшую композитная арматура купить Херсон превосходством которой вы будете очень довольны и еще секономите немалые средства на доставке.. А для вас відомо, скільки всього її є? Так от, хоча понад 70% Землі вкрито водою, лише близько 3% цієї води є прісними. Достатньо? Ні! А тому, що кожна людина на Землі за рік використовує 1,5 мільйонів літрів води. А отже, ми споживаємо дуже багато води, більше ніж планетка може відновити і очистити. Вражає!? Отож бо!  На сьогодні, мільярд людей у світі не мають доступу до чистої питної води і ще 2,6 мільярда відчувають нестачу води для потреб гігієни. Здесь важливо усвідомити, що брак питної води стосується кожного. До прикладу, нині в Україні  майже у всіх регіонах спостерігаємо забруднення водойм, які забезпечують населенні пт придатною для споживання водою. Також впливають на ситуацію і зміни клімату.  Вчені прогнозують, до 2025 року нестачу чистої води відчуватимуть дві третини населення світу.



Що ж робити!? Як вберегти один із найцінніших природніх ресурсів? І як верно використовувати воду в повсякденному житті? Ми поспілкувавшись з представниками  різних сфер діяльності.

Зокрема, про рециркуляцію дощової води для дому, розповів Кшиштоф Сіміньскі, генеральний директор компанії Galeco, яка займається виготовленням водостічних систем:

«Дощову воду можна використовувати для поливу саду або ж у технічних цілях. Наприклад, в останні роки почали з'являтися різноманітні системи рециркуляції води для дому Вам требуется хорошая пластиковая арматура для больших бетонных направлений? Тогда мы рады предоставить вам самую качественную композитная арматура купить Мелитополь качеством коей вы останетесь весьма довольны а также секономите немалые финансы на доставке.. Процес перенаправлення та  грубого очищення води, яка використовується повторно на менш відповідальних ділянках водопостачання. Наша компанія створила водостічні системи квадратного профілю зі сталі та ПВХ - сучасні розробки унікальної, квадратної форми ринви і водостічної труби, які є більш глибокими і широкими, ніж її круглі аналоги. Завдяки водостічним системам Galeco  можна вторинно використовувати дощову воду та значно економити питну воду».



Експерт сільськогосподарського дорадчого центру «Фермерська Країна» Завада Христина поділилася своїми знаннями економії води:

«У агросфері та й просто дрібними фермерами все частіше використовується способ крапельного зрошення, яке є одним з найефективніших способів поливу, так як вода подається до кореня рослини від джерела води через трубопровід, значно знижуючи ризик втрати води. Глибоке просочування води або утворення калюж можна уникнути, якщо верно керувати роботою системи крапельного зрошення, застосовуючи воду в такій кількості, в якій її вбирає корінь рослини. Зниження витрат води при використанні систем крапельного поливу складає від 20 до 80% порівняно з іншими способами зрошування. Величина цієї економії залежить від кліматичних мозгов, виду насаджень, типу ґрунтів, технічних черт самої системи поливу».



Про економне та правильне використання води у житлових будинках розповіла керівник групи архітекторів компанії «Укрдизайнгруп» Надія Захарчук:

«При будівництві споруд та будинків варто передбачати економне використання води. При проектуванні індивідуальних житлових будинків хорошою ідеєю є використання технологій «розумний будинок», де за допомогою пульта чи програми установленої на девайс, можна на відстані керувати та отримувати інформацію про стан домашніх приладів, створювати потрібний мікроклімат в оселі, забезпечувати помірну подачу води. Важливим фактором такої системи є виявлення протікань та автоматичне перекривання води, попередивши затоплення оселі».



«Чим швидше ми почнемо свідомо відноситися до збереження природних ресурсів, тим якісніше життя зможемо забезпечити собі та майбутньому поколінню» - додала Надія.

Тарас Кінах, майстер спорту з важкої атлетики, тренер фітнес клубу «Олімп» зазначив:

«Ніхто не задумується скільки за денек витрачає води. Варто змінювати свої звички, наприклад, душ - гарна кандидатура прийому ванни. Закривайте кран, если чистите зуби! Вода потрібна, щоб прополоскати зуби, а не усю функцию. Так само можна мити посуд - очищати тарілки і мити їх миючим засобом можна і з закритим краном, а під проточною водою – лише споліскувати».



Отож, існує багато різноманітних способів економії води. Не будьте байдужими, не залишайтесь  осторонь Вам требуется надежная композитная арматура для домашних бетонных направлений? Тогда мы рады продать для вас самую качественную композитная арматура Краматорск превосходством коей вы останетесь весьма довольны а также секономите достойные средства на доставке.. Це спільна неувязка всього людства. Адже вода дає життя. А чиста вода - база здоров'я.

І на останок, моя Для вас порада,  бережіть воду сьогодні, щоб мати її в майбутньому.

Оксана Романець


Джерело: galeco.com.ua
Інформація опублікована на правах реклами

Просмотров: 146 | Добавил: prospergnl | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar